Ibland händer det att ett mail inte levereras som det var tänkt. Det kan bero på ett stavfel i e-postadressen eller att det fastnar i något spamfilter. Därför erbjuder vi möjligheten att komma åt en parts unika länk för att sen kunna skicka den på lämpligt sätt.

Om ett mail inte kommit fram, glöm inte att titta i skräpposten.

Kopiera och skicka en parts unika länk

1. I signeringsrummet: Klicka på den part som inte fått någon inbjudan

2. Klicka på den blå Kopiera ikonen

Klistra sen in länken i t.ex. ett mail som du skickar till den part som inte fick sin inbjudan eller som råkat radera mailet.