Det är gratis att skapa hur många konton du vill. Skapa konton för att separera kvitton baserat på olika verksamheter, projekt eller avdelningar inom företaget. På varje konto kan du bjuda in hur många användare du vill. Du kan läsa mer om hur du bjuder in användare till ditt konto här.

Skapa ett nytt team

1. Från inloggat läge: Klicka på menyn

2. Klicka på Byt konto

3. Längst ner i listan: Klicka på Skapa nytt konto

4. Ange kontots namn

5. Klicka fortsätt

6. Ange din e-post och ditt telefonnummer kopplat till det nya kontot

7. Klicka fotsätt

8. Valfritt: Bjud in medlemmar i teamet och ange deras roll

9. Klicka Fortsätt till konto

Ditt nya konto är nu skapat och redo att skicka avtal via. Glöm inte att lägga till ett betalmedel på kontot. Du kan läsa mer om hur du lägger till betalmedel på ditt konto här.