Du kan bjuda in dina kollegor att använda samma konto för att samla era avtal på ett ställe och för att kunna använda samma betalmedel. Ge kollegorna olika behörigheter för att matcha tillgången till kontot med personens behörigheter i ditt team eller på företaget.

Bjud in ditt team

  1. Från inloggat läge: Klicka på menyn

  2. Klicka på Mitt konto

  3. Klicka på Mitt team

  4. Klicka på tabben Bjud in

  5. Skriv in e-postadressen till personen du vill bjuda in och ange roll

  6. Klicka på Skicka

En inbjudan att gå med i ditt team skickas då till din kollega via e-postadressen du angav.

Uppdatera roll på en teammedlem

  1. Från inloggat läge: Klicka på menyn

  2. Klicka på Mitt konto

  3. Klicka på Mitt team

  4. Välj person du vill uppdatera: Klicka på nedåtpilen till höger i rutan

  5. Klicka på Uppdatera roll

  6. Välj personens nya roll

  7. Klicka på Spara

Personens roll är nu uppdaterad och även personens behörighet att administrera kontot.

Ta bort en teammedlem

  1. Från inloggat läge: Klicka på menyn

  2. Klicka på Mitt konto

  3. Klicka på Mitt team

  4. Välj person du vill ta bort: Klicka på nedåtpilen till höger i rutan

  5. Klicka på Ta bort medlem

  6. Klicka på Ja, ta bort [personens namn]

Personen är nu borttagen från ditt konto och förlorat alla sina behörigheter.

Hittade du svaret?