Du kan få en tydlig överblick över tidigare och kommande betalningar från Mitt konto i menyn.

Se kommande debitering:

1. När du är inloggad: Klicka på menyn

2. Klicka sedan på Mitt konto

3. Klicka på Min betalningshistorik

Högst upp på sidan ser du det preliminära belopp som kommer debiteras din betalmetod efter innevarande period.

Se tidigare debiteringar:

1. När du är inloggad: Klicka på menyn

2. Klicka sedan på Mitt konto

3. Klicka på Min betalningshistorik

Under Betalningshistorik för [Namnet på ditt konto] ser du alla tidigare debiteringar som gjort på kontot.

Se tidigare kvitton:

1. När du är inloggad: Klicka på menyn

2. Klicka sedan på Mitt konto

3. Klicka på Min betalningshistorik

4. Klicka debiteringen du vill se kvittot för

5. Klicka på Visa fullständigt kvitto

Här får du upp alla detaljer kring aktuell debitering. Klickar du på respektive produkt får du upp en referens till varje tillfälle produkten nyttjats under perioden.